Kayıtlar

Ocak, 2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Girişimcilik Dersleri

Resim
  Girişimcilik kolay bir iş değildir. Ama sanıldığının aksine zorluklarını yenmek, kişinin iradesi, azmi, başarma isteği ile sınırlı da değildir. O kadar çok sebep varki sizi başarılı veya başarısız yapan. Defalarca bu konularda teşebbüsleri olan biriyim.  

Hoşgeldiniz

Resim
      Ben bir anneyim  Söze başlarken şunları söylemek gerek, Günümüzde annelik diyince akla hep problemli konular geliyor. Çocuk bakımının zorluğu, geçen kötü hamilelikler, doğumlar, annenin ilk zamanlar yaşamaya başladığı ve artarak devam eden: ‘’istediği anne’’olamama sendromu, zaman, temizlik, eş, ev, varsa iş, kayınvalide, aile, çevre ve çocuğuyla yaşadığı çatışma ve sıkıntılardan oluşan süreç, çok büyük oranda insanlar üzerinde, özellikle psikolojik anlamda negatif etkiler bırakıyor.

Bugün, yarın, sonraki gün...

Resim
    Günler geçerken kendi akışında, senelerdir süren hazırlıklar bir türlü bitmez…Bir de bakarsınız saçlarınızın rengi değişmiş, yüzünüzdeki ifade bi farklı gelir size…   O zaman anlarsınız işte değiştiğinizi ve sizin dışınızdaki herşeyin eskisi gibi olmadığını…Kullandınız koltuk, bastığınız halı, tahta kaşık, bilgisayar sandalyesi, daha neler neler…baktığınız ayna pek eskimemiş gibi görünse de aldanmayın…o zaten güzellik uykularına çoktan dalmıştır inanın…   Benim de daha fazla eskimeden, şu anlamsız hazırlıkları bir yana bırakıp, bi yerden başlamam lazım…    Orası işte tamda burası sanırım…    Merhaba.