Kayıtlar

Nisan, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

FİNCAN KILIFIM:)

Resim
Merhaba, Sevgili değmesinyağlıboya 'nın fincan kılıfı etkinliğinden bana eş olarak, Sevgili  Mor Cafe  çıkmıştı... Sağolsun, fincanım ve kılıfım cumartesi günü elimdeydi...

Ayşe Hanım Ne Yapsın? 6

Resim
   Aylardan Nisan, mevsimlerden bahardı. Ayşe Hanım için bu günler oldukça sıkıntılı geçiyordu. Çocukları büyüyor ve her geçen gün farklı isteklerle yanına geliyorlardı... Onların her dediklerini hemen yapan bir anne değildi, hiç öyle olmadı ama...makul isteklerini yaparken bile zorlandığı şeyler çıkıyordu. Çocukları bir şey istediğinde ilk sözü ; "şimdi bu ihtiyaç mı?" oluyordu... Eğer ihtiyaçları olduğuna ikna ederlerse o zaman onu yapmaya çalışıyordu. Günler böyle bir bir geçip giderken Ayşe Hanım hep düşünüyordu; "Ben evime katkı sağlamak için ne yapabilirim???"

Tüllü Kız Çocuk Eteği

Resim
Merhaba, Kızlarımıza çok uygun bir bütçe ile böyle tüllü bir etek dikebiliriz. Yapmamız gereken kızınız için uygun etek boyunda (yarım metre bile bazen yetiyor da artıyor) rahat ve terletmeyen, biraz serte yakın bir kumaşı şekilde gördüğünüz gibi kesmek.

Mevsim Bahardır...

Resim
    Merhaba, Mevsim Bahardır... Veeee... yaşıyorum; sadece zamanla yarışmak zorunda olduğum durumlar içerisindeyim:)  Benim ara-sıra yapabileceğimi düşündüğüm, yaptığım ve bundan zevk aldığım bir kaç şey paylaşmak istedim sizlerle. Hepsi internetin derin sularından yıllar önce bilgisayarımın oltasına takılanlar. Bana ait değil yani... Ama kaynakları hakkında da bir fikrim yok:(  Yaz gelmeden önce fikir olması açısından sizinle paylaşmak istedim.